PONYVALEGÉNY

Sorsolás után, augusztusi tűzijáték előtt: az NB I 4. fordulójában FTC–Újpest derbi

Kelet-Nyugat, még nem gála: szeptember végén Nyíregyháza–Debrecen, míg egy hónappal később Zalaegerszeg–Győr csatát rendeznek az élvonalban

2024. június 21. - Horváth M. Attila

p1030869.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMAGYARORSZÁG | Június 20-án, csütörtökön elkészült az élvonalbeli bajnokság sorsolása, amely alapján már a nyitányon találkozik egymással a két újonc (Nyíregyháza Spartacus–ETO FC Győr), míg a Magyar Kupa-döntő visszavágójára (Paks–Ferencváros) október első hétvégéjéig kell várni. 

Érdekesség, hogy az Újpest–Fehérvár csatára csupán augusztus második hétvégéjéig kell várni, márpedig ez a csata a két edző személye miatt feltétlenül pikáns lesz, hiszen a székesfehérváriak frissen kinevezett trénerét Pető Tamásnak hívják – aki mindkét klubban megfordult labdarúgó-pályafutása során –, míg a Megyeri útra éppen a piros-kékektől érkezett a közelmúltban Bartosz Grzelak. Egy körrel később, augusztus 16. és 18. között, a 4. játéknapon Ferencváros–Újpest derbire tódulhat a nép. A bajnokság nyitányán Nyíregyháza Spartacus–ETO FC Győr, Zalaegerszegi TE–MTK Budapest, Újpest–Puskás Akadémia, Diósgyőr–Paks, Kecskemét–Fehérvár és Debrecen–Ferencváros meccseken lehet szurkolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9818432925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása