PONYVALEGÉNY

Fordította Spinner Szabolcs: Domján Attila diadallal debütált

Olasz meló, hiszen a Serie A-ra jellemző meccsen a csereember góljával nyert a kiesés elöl menekülő Érdi VSE a Bonyhád-Majos ellen

2024. április 25. - Horváth M. Attila

p9200086.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngÉRD | Ha nehezen is, de csak sikerült győzelemmel bemutatkoznia a helyi VSE kispadján Domján Attilának, aki az elmúlt héten vette át a társulat irányítását a távozó edződuótól, Csiszár Zoltántól és Ebedli Zoltántól.

domjan_attila.jpg0–1-ről sohasem egyszerű fordítani, hát még akkor, ha a 92. percben még ugyanannyit mutat a mátrixtábla. Ez történt az Érdi VSE-vel az NB III Dél-Nyugati csoport 25. fordulójában, ám a 93. minutumban Monori Norbert egyenlített, míg a 95.-ben az éppen félórája pályán lévő Spinner Szabolcs a győztes találatot is megszerezte a Pest megyei alakulatnak. Érdekesség, hogy ezen a tétmeccsen nem csupán az új szakvezető, Domján Attila debütált, hanem a negyvenkettedik életévét taposó, ifjú futballistaként Brazíliát megjáró kapus, Kondor Tamás is, aki felnőtt bajnokin legutóbb közel három és fél esztendővel ezelőtt, 2021. november 6-án állt a lécek között, a Pilis–Dunaharaszti (0–0) Pest megyei I. osztályú bajnokin kifogástalanul védte a házigazda hálóját.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4918389453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása