PONYVALEGÉNY

Domján Attila: az új csapat fájó veresége a régi ellen

A 0–0-t a 80. percig tartó Érdi VSE minimális különbséggel kapott ki a bajnoki címért versenyben lévő, éllovas Iváncsától

2024. május 05. - Horváth M. Attila

domjan_attila_balra_foto_vaci-naplohu.pngfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngÉRD–IVÁNCSA 0–1 | 2017 nyarától négy szezonon át volt az immár a helyi VSE-t trenírozó Domján Attila a Fejér megyeiek vezetőedzője, ám az egymás elleni bajnoki ezúttal nem sikerült a 46 esztendős szakembernek és új csapatának az NB III Dél-Nyugati csoport 27. fordulójában. 

A tréner Tóth Andrást eltiltás miatt ezúttal nélkülöző, a bajnoki címért versenyben lévő, a győzelemnek köszönhetően az első helyet megtartó Iváncsa – amelynek színeiben a rutinos középső védő, Aradi Csaba egy meccs erejéig visszatért Érdre – csupán a 80. percben szerezte meg a vezetést, miután Kercsó Bence 11-esből vette be Kondor Tamás hálóját. A sovány előny kitartott a véghajráig, és bár hazai oldalon nyilván nem örülnek a vereségnek, búslakodni sem ok, sem idő nincs, ugyanis a hátralévő három forduló során az Érdi VSE két vetélytársával is találkozik – legközelebb Dunaújvárosban vendégszerepelnek Pintér Nikolaszék, majd fogadják a Mohácsi TE 1888-at –, így csak a Pest megyei gárdán múlik, kiharcolja-e a bennmaradást. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr718397401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása