PONYVALEGÉNY

NB I-es gólokkal tudta le a tolnai rangadót a Földi Dominikot a meccs elején elveszítő Paks II.

Balogh Balázs és Szélpál Norbert is bevette Bonnyai Márk kapuját

2023. november 22. - Horváth M. Attila

p1030670_foldi_dominik.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngPAKS | Az NB I-es kerettagok közül a kapus Simon Barnabást, a védő Szélpál Norbertet és a középpályás Balogh Balázst is a soraiban tudó, hazai környezetben futballozó, Kindl István vezette PFC II. könnyedén nyert 5–0-ra az NB III Dél-Nyugati csoport 16. fordulójában az immár Csillag László által dirigált Bonyhád-Majos ellen, ám az örömbe némi üröm is vegyült.  

A találkozó legelején egy szerencsétlen ütközés során megsérült Földi Dominik, a paksiak 19 esztendős ifjúja, akit a 8. percben Szabó Attila váltott. A Tolna megyei NB III-as rangadón az eddig 13 harmadosztályú bajnokin hétszer eredményes futballista kiválása nem zavarta meg a vendéglátót, ugyanis Marosi Róbert, Zoltán Rafael, Balogh Balázs (utóbbi kettő 11-esből) és Szélpál Norbert is bevette Bonnyai Márk hálóját az első félidőben, és bár a folytatásban csupán Zoltán Rafael villant meg, az 5–0-s végeredmény jókora különbséget sejtet a felek között. A 14 egységgel a 13. pozíciót elfoglaló Bonyhád-Majos a hétvégi 17. játéknapon ugyancsak tolnai derbit vív, lévén Széles Bencéék november 26-án, vasárnap 13 órai kezdettel a 10 ponttal sereghajtó, azaz 16. helyezett Szekszárdi UFC-t fogadják. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3418264191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása