PONYVALEGÉNY

Február 17-én, szombaton Viniczai Viktorra emlékeznek Cegléden

A család kérése: egy-egy gyertyával búcsúzzanak el a CVSE néhai labdarúgójától

2024. február 13. - Horváth M. Attila

viniczai_viktor_0213.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCEGLÉD | A január utolsó hétvégéjén tragikus tűzeset során, füstmérgezésben elhunyt Viniczai Viktortól február 17-én a Malomtó szélen búcsúzhatnak el a barátok, szurkolók és tisztelők. 

Akkor már sötétbe burkolózik a táj, fekete paplan alá bújik a sporttelep. Az imádott Malomtó széli komplexum, száz meg ezer edzés helyszíne – üdvözítőbb is lesz, hogy este hat órakor csak a gyertyalángok fényében csillognak a tekintetek. A legutóbb az Aranyszarvas SE színeiben futballozó Viniczai Viktor emlékére verődik majd össze a tömeg, hogy csendben, méltósággal köszönjön el a CVSE-ben tíz felnőtt bajnokin pályára lépő futballistától, aki játszott Monoron, Pilisen és Törtelen is, mielőtt négy esztendővel ezelőtt Tápiószentmártonba igazolt. Az idei január nem hozott konkrét ajánlatot, amire rábólinthatott volna – mégis távozott. Az égiek csapata sokat erősödött, csak mi, akik itt maradtunk lettünk gyengébbek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2718324839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása