PONYVALEGÉNY

Gyertyagyújtás Bucsik István emlékére

Ma este hét órától a Szusza Ferenc Stadionnál búcsúzhatnak el „Picitől” a barátok és ismerősök

2023. október 31. - Horváth M. Attila

p3070196.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngA futball és az autósport világában élők is jól ismerhették Bucsik Istvánt. A korábban Újpesten és Rákospalotán, a REAC-nál marketingigazgatóként dolgozó szakember az elmúlt hétvégén 56 esztendős korában hunyt el. 

p1160276.JPG

p3070282.JPGAz előző években saját elhatározásból hatalmas súlycsökkenésen áteső, alaposan lefogyó, fanyar humorú, egyedi látásmódú egyéniség, az édesanyját idén januárban elveszítő Bucsik István emléke előtt október utolsó napján, azaz ma este hét órakor, a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadion B-teraszának bejáratánál gyertyagyújtással adózhatnak szerettei, tisztelői, kedvelői, valamint az Újpest és a REAC szurkolói, szimpatizánsai. Bucsik „Pici”, nyugodj békében! 

p3070004.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr318247473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása