PONYVALEGÉNY

KÉPséges Budapest | 26. | Újpest-központ

2024. március 13. - Horváth M. Attila

img_20240228_164955.jpgMegdöbbenünk, meghökkenünk, felháborodunk, meglepődünk, elmosolyodunk. A főváros tálcán kínálja a lehetőséget minderre, mert a téma tényleg az utcán hever. A 2023. március 30-tól indított, rendszeresen jelentkező rovatunkban egy-egy fotóval és néhány mondattal adjuk a köz tudtára, éppen miért is lehet megdöbbenni, meghökkenni, felháborodni, meglepődni vagy esetleg elmosolyodni.

kepseges_budapest.jpgEz Újpest – és ezt a lehető legpozitívabban tessenek érteni. Valószínűleg sokan értesültek arról, hogy közel másfél hónappal ezelőtt a XV. kerületi Gábor Áron utcában egy kétszintes ház vált a tűz martalékává. Az első információmorzsák még csak súlyos sérülésről szóltak, aztán sajnos a halálhír maradt, amely arról szólt, hogy a lila-fehér futballszurkolók táborának egyik oszlopa, Baczó Tamás az eset következtében elhunyt. Nemrégiben az újpesti városháza oldalán található, embernagyságú betűkből összeálló Újpest felirat té betűjére került fel egy igazolványméretű matrica – amit azóta már sajnálatos módon eltávolítottak –, amely az ultra előtt tisztelgett. Aki elhaladt előtte, talán csak elgondolkodott, esetleg megállt, emlékezett. A városháza látképén a vignetta még véletlenül sem rontott, sőt, megmutatta, hogy a lila-fehér tábor tagjai nem felejtenek, s méltóképp emlékeznek – szép volt, fiúk! 

img_20240228_164934.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2518352657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása