PONYVALEGÉNY

Legendák fiai a kispadokon: Mészöly kontra Nyilasi

Régi idők focija Barát Viktor és Madarász Olivér vezérletével: a sokgólos bajnokin a Fővárosi Vízművek esélyt sem adott a Szent Istvánnak

2023. október 28. - Horváth M. Attila

p7250450.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngFŐVÁROSI VÍZMŰVEK–SZENT ISTVÁN SE 6–0 | Jóllehet, az ősök közül a válogatottságok számát tekintve a 70-szer nemzeti mezt húzó Nyilasi Tibor nyert a 61-szer meggypiros dresszbe öltöző Mészöly Kálmánnal szemben, a Budapest-bajnokság I. osztály 11. fordulójában a gyerekek csatájában Mészöly Géza diadalmaskodott ifj. Nyilasi Tibor ellen. 

ifjnyilasitibor.jpgEgyik oldalon sincs különösebb ok a büszkeségre, ami a 2023/2024-es bajnoki évadot illeti, ám a szombati vendég Szent István SE mentségére szolgáljon, hogy újoncként próbál helytállni, több-kevesebb sikerrel. Maradjunk annyiban, hogy Bagyinszki Kristófék számára október utolsó hétvégéje nem úgy alakult, ahogy azt előzetesen eltervezték a Vágóhíd utcában. A Mészöly Géza trenírozta Vízművek ugyanis Madarász Olivér korai találatával megadta az alaphangot, s a vizesek ezután sem álltak le, így már a szünetig ötgólos előnyre tettek szert a húsz perc alatt mesterhármasig jutó Barát Viktor vezérletével. A végeredményt a meccset keretbe foglaló Madarász Olivér állította be a hajrához közeledve, így a legendás labdarúgók fiai közül ifj. Nyilasi Tibor gratulálhatott Mészöly Gézának a találkozó után.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5918245505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása