PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: MADARÁSZ OLIVÉR, a Fővárosi Vízművek labdarúgója

Egyelőre csak minél több meccset nyerne a bajnokságban és a kupában, márpedig ha így lesz, könnyen elképzelhető, hogy megvalósul az álma néhány éven belül és profi futballistának nevezheti magát

2023. augusztus 11. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Madarász Olivér, a Budapest-bajnokság I. osztály 2022/2023-as kiírásában 30 forduló után 38 ponttal a tabella 8. helyén végző Fővárosi Vízművek SK labdarúgója.

madarasz_oliver.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Mert izgalmas, nincs két ugyanolyan meccs. Emellett ki is kapcsol, ha pillanatnyilag el is fáradok, egy jó foca mindig életet lehel az emberbe, feltölt mentálisan.

• A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Nem tudok dönteni. Ami a focihoz valamilyen szinten kötődik, arra mindenképp jó visszagondolni.

• Akit a sportágon belül nagyra tartok: Kevin De Bruyne, mert óriási labdákat ad a csapattársainak.

• Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Aki erre a kérdésre focistaként nem a labdát mondja, az akassza szögre a stoplist – szerintem.

• Szezonbeli emlékezetes esemény: A Csepel elleni gólom ugrik be így rögtön, kiélezett hangulat volt a stadionban és eldurrant egy balos lövésem. Szép találat volt. (2022. szeptember 17-én a Budapest-bajnokság I. osztály 5. fordulójában a Béke téren a szezon végén Budapest Kupa-győzelmet ünneplő Csepel-Csep-Gól 3–2-re nyert, ám közvetlenül a szünet után Madarász Olivér 1–1-nél bizonyult eredményesnek – a szerző)

• Célkitűzés a jelenlegi évadra: Egyelőre én minél több meccset szeretnék nyerni a csapattal, legyen ez akár BLSZ I.-es vagy Budapest Kupa-mérkőzés. Ezeken belül pedig folyamatos jó teljesítménnyel és sok góllal akarom segíteni a csapatot.

• Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Hogy hivatalosan profi labdarúgónak nevezhessem magam.

• Amelyik sportot még kedvelem: Mindet, legyen az akármilyen labdajáték, biciklizés, darts, szívesen csinálom. Nézni viszont szigorúan csak focit nézek.

• Amit eddig még nem tudtak rólam: Annak ellenére, hogy az életem nagy része a foci körül forog, sose fifáztam.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr118191557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása