PONYVALEGÉNY

Az ASE-k meccsén térhet vissza a kapuba Csik Tibor

Ismét Alsónémediben futballozik a rutinos cerberus, aki az Albertirsa ellen juthat újra fontos szerephez

2024. február 23. - Horváth M. Attila

csik_tibor_akcio.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngALSÓNÉMEDI | Több mint 150 bajnokin védte négy részletben a helyi ASE hálóját Csik Tibor. Az ősszel egyetlen tétmeccsen sem futballozó 38 esztendős kapus a télen ismét aláírt a Pest megyei II. osztály Déli csoportjában szereplő egyesülethez, amelynek színeiben vasárnap délután térhet vissza végérvényesen. 

csik_tibor.jpgMiután a február 25-én, 14 órai kezdettel a 16. forduló keretén belül megrendezésre kerülő bajnokin hazai pályán a sereghajtó Albertirsa kerül szembe az ASE-k meccsén, úgyszólván kötelező a három pont otthon tartása, csakhogy nem árt az óvatosság. Egyrészt bár a pontok száma (8) alapján igen, a játékerősséget tekintve nem az irsaiaké a mezőny leggyengébb együttese, másrészt a két alakulat a nyári nyitányon 0–0-ra végzett egymással. Harmadrészt amikor legutóbb Csik Tiborral a soraiban találkozott egymással a két gárda – aminek idestova huszonhárom hónapja –, megszenvedtek Szalai Józsefék a győzelemért, ugyanis csak Daruka Dominik 80. percben elért találatával sikerült otthon tartani a három pontot (1–0). 2024 februárjában ismét hazai környezetben futballozik az Alsónémedi, és az akkori eredménnyel alighanem a gárda régi-új igazolása is kiegyezne. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9418337389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása