PONYVALEGÉNY

Száznegyvenötödik a négyszázötvenegyediken

Böde Dániel a négyszázötvenedik élvonalbeli bajnokiján még csak győzött a Paksi FC-vel a Debreceni VSC ellen, ám a Mezőkövesddel szemben elért diadal során be is talált a matyóföldieknek

2023. október 03. - Horváth M. Attila

p1030397.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngPAKS | Hogy imádja-e Petőfi Sándor költeményeit, az jó kérdés, az ellenben biztos, hogy Böde Dánielnek emlékezetes eseményként maradnak meg a szeptember végén esedékes történések.  

Egyik örömteli pillanat érkezett a másik után. Az elmúlt hét közepén a Paksi FC a Debreceni VSC elleni elmaradt élvonalbeli meccsét pótolva győzte le 2–0-ra a Lokit, és bár a találkozón pályára lépett Böde Dániel, a négyszázötvenedik NB I-es összecsapásán nem talált a hálóba a támadó. Nem úgy néhány nappal később, az NB I 8. fordulójában! A tolnaiak a Mezőkövesdet fogadták, és bár a látogató az első félóra végén Vajda Sándornak köszönhetően előnybe került, alig több, mint egyórányi játék után a csereként beálló Böde Dániel talált furcsa mozdulattal Ricardo Piscitelli kapujába. A slusszpoén azonban még visszavolt, ugyanis a hajrához közeledve Windecker József alakította ki a 2–1-es végeredményt.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6818226643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása