PONYVALEGÉNY

Paksi füles: BEKEbelezett BKV

Az eredmény ellenére nagyszerűen helytálló közlekedésiek ellen a PFC türelmes futballal, no és Beke Péter triplájával jutott a Magyar Kupa 4. fordulójába

2023. szeptember 16. - Horváth M. Attila

bkv_paks_masodik_p1030202.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBKV ELŐRE–PAKS 0–7 | Szombat délután ideális futballidőben fogadta a harmadosztályú fővárosi társulat a csak magyar labdarúgókat foglalkoztató NB I-es tolnaiakat. A Ponyvalegény a helyszínen járt. 

Hamarosan fotógalériával színesített hangulatjelentést olvashatnak az összecsapásról, valamint helyszínen rögzített interjúkkal jelentkezünk: hazai oldalról a nyáron kinevezett vezetőedző, a korábbi 9-szeres válogatott védő, Balogh Béla és a hét kapott gól ellenére is jól teljesítő kapus, a csapatkapitány Horváth Gábor mondta el véleményét (nem csupán) a találkozóról; míg a Paksi FC-ből Hegedűs Jánost és Osváth Attilát szólaltattuk meg. Rajtuk kívül az összecsapásra kilátogató korábbi BKV Előre-tréner, Menczeles Iván is megosztotta velünk meglátásait. 

p1030777.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr418215913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása