PONYVALEGÉNY

Futás az eredmény után: a korábbi NB-s futballistákat szerződtető Szabadkikötő döntetlennel rajtolt

A Testvériség-Újpalota elleni pontvesztést szombaton az újonc II. Kerület UFC ellen pótolhatják a csepeliek

2023. augusztus 25. - Horváth M. Attila

skriba_p3220125.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSZABADKIKÖTŐ–TESTVÉRISÉG-ÚJPALOTA 1–1 | A nevek alapján az egyik legprímább kerettel rendelkező, a nyáron korábbi NB-s- és utánpótlás-válogatott labdarúgókkal erősítő házigazda remivel kezdett úgy, hogy a csepelieknek kellett futniuk az eredmény után. 

A nyáron az osztrák Eberautól hazatérő korábbi utánpótlás-válogatott Skriba Mátét és a júniusban az NB III-ba jutó REAC-tól távozó Pölöskei Pétert is megszerző Szabadkikötő már eddig is olyan labdarúgókat foglalkoztatott, mint a korábbi években magasabb szinten is meghatározónak számító, egykor az NB I-ben is fontos láncszem Katona Attila, valamint Despotovic Vanja vagy éppen a Ferencváros színeiben berobbanó Vass Máté. A nevek azonban ezúttal, a Budapest-bajnokság I. osztályának nyitófordulójában abból a szempontból nem jelentettek sokat, hogy 0–0-s első játékrészt követően Németh Kristóf révén előnybe került a látogató, aki az 54. percben 11-esből vette be Tamás Bence kapuját. Ám a szintén új fiú, a Csornáról szerződtetett Farkas Zoltán a 61. minutumban egalizálva talált Zubány Miklós hálójába, kialakítva az 1–1-es végeredményt. Legközelebb, a második körben a csepeliek az 1. fordulóban méretes zakóba belefutó újonc II. Kerület UFC otthonában lépnek fel (augusztus 26., szombat, 18:15), míg Kollár Zsolt XV. kerületi alakulata a nyáron inkább gyengülő, mint erősödő ASR Gázgyárt fogadja ugyanaznap, ám 17 óra 30-as kezdettel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6018200553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása