PONYVALEGÉNY

VSK Tököl: megyei harmadosztály? Több mint tucatnyi távozó!

Meghatározó futballisták kerültek Biatorbágyra, Bugyira, Érsekvadkertre, Kecelre és Pilisre

2023. július 23. - Horváth M. Attila

p7250247.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngTÖKÖL | Alaposan átalakul a nyár folyamán a helyi VSK kerete, nem véletlenül. A társulat hiába tartotta meg sikeresen Pest megyei I. osztályú tagságát, a klub vezetése végül csak a magyar labdarúgás hatodik osztályába nevezett, s a III. osztály Délnyugati csoport nyitányán, augusztus 27-én, vasárnap 17 órakor a Hernádot fogadja. 

p7250249.JPGAmit néhány nappal ezelőtt a fővárosi ASR Gázgyár kapcsán kérdeztünk, ugyancsak aktuális: mi lesz veled, merre tovább, Tököl? A VSK immár csak korábbi tagjainak többsége tudja a választ, ami az egyéneket illeti, hiszen mint ahogy arról az Életpálya rovatból sokak számára kiderülhetett, Árkocsevics Milán a Bugyi-OBO SE színeiben folytatja karrierjét, csakúgy, mint Barizs Martin, Kulcsár Olivér és Kulcsár Roland. A korábban Törökbálinton megannyi feledhetetlen meccset megvívó védő, Auer Marcell Pilisen írt alá, míg Galambos Gábor a Viadukt-Biatorbágy sikereiért küzd a továbbiakban. Ifj. Hamar István, Kispéter Mihály és Sztraka Kristóf a Nógrád megyei Érsekvadkert szurkolótáborát boldogíthatja a jövőben, Killer Máté a Kecel edzésein izzad a nyártól, Mihali Ferenc Erdőhorvátiban rúghat labdába, Szabó Ervin Nagylökön kötelezte el magát, míg Nagy-Jáger Dávid az osztrák Ternitz labdarúgója lett. Információink szerint a sor még messze nem ért véget, ám meglehet, Tökölön valami hosszú időre véget ért...

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr118176109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása