PONYVALEGÉNY

Örkény-uralmi jelkép: Tápiógyörgyén Kerek-játék volt a gólszerzés

Az éllovas társulat ötgólos győzelmet aratott a télen szerződtetett támadó hathatós közreműködésével

2023. február 28. - Horváth M. Attila

p4030055.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngTÁPIÓGYÖRGYE–ÖRKÉNY 0–5 | Az idény eleji formát az eredményességben nem ismerő, Nagy Zsolt trenírozta listavezető látogató a télen Jászfényszaruról megszerzett Kerek Norbert vezérletével, a tapasztalt támadó triplájával egy félidő alatt eldöntötte a lényegi kérdéseket a Pest megyei II. osztály Déli csoport 17. fordulójában.

p4030057.JPGOtt folytatták, ahol abbahagyták. Sőt, még rá is tettek egy lapáttal, ugyanis amíg a novembert a halásztelki 3–0-val és az Újhartyán elleni hazai 4–0-val zárták Beregszászi Béláék, addig a februárt tápiógyörgyei 5–0-val kezdték. A fentiekből kiindulva legközelebb a Tápiószecsőt 6–0-ra kellene kiütniük, csakhogy Tóth Imre alakulata nem (fél)tucatcsapat. Normál esetben a Tápiógyörgye sem, pedig nem sok hiányzott ahhoz, hogy Nagyistván Ádám, a múlt hétvégi házigazda portálunk Kapuskérdések rovatában korábban bemutatkozó labdarúgója hatszor nyúljon maga mögé, ám a vizitálók így is ötösre vizsgáztak, ami az eredményességet illeti. Különösen elégedett lehet a debütálásával Kerek Norbert, ugyanis a Ferencváros és a Videoton utánpótlásában pallérozódó, több külföldi társulatban is megforduló 36 éves csatár harminckilenc perc alatt triplázott – márpedig ha hasonló ütemben pöcköli, löbböli, bombázza és bólintja a labdát a riválisok tizenhatosának környékén, az évad végén nem is lehet más az örkényi sztori, mint Kerek-történet.   

Pest megyei II. osztály Déli csoport, 17. forduló

 TÁPIÓGYÖRGYE KSK–ÖRKÉNYI SE 0–5 (0–3) 

Tápiógyörgye, vezette: Berkes István (Szabados Tibor, Józsa Ferenc)

Gólszerző: KEREK NORBERT (0–1) a 9., KEREK NORBERT (0–2) a 11., KIS RICHÁRD (0–3) a 42., KEREK NORBERT (0–4) a 48., UBORNYÁK JÓZSEF (0–5) a 79. percben

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr518060120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása