PONYVALEGÉNY

Pestszentimrei kapuscsere a fővároson belül

A fővárosi másodosztályba igazolt a Budapest Kupa-döntő egyértelmű hőse

2023. július 22. - Horváth M. Attila

p5100149.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Kapott gól nélküli (a Rákosmente elleni, 2–0-ra megnyert) bajnokival köszönt el a Pestszentimrei SK-tól a fél évad után távozó, összesen hat mérkőzésen játéklehetőséghez jutó Iváncsik Norbert. 

p5100372.JPGHa ő nincs, Budafokon előbb durrantak volna a pezsgőspalackok. A Csepel-Csep-Gól a Budapest Kupa fináléját ugyan 1–0-s sikerével megkaparintotta, ám hogy így alakult, az nagyban köszönhető Iváncsik Norbertnek. A fantasztikus májusi napot kifogó cerberus remekelt a XXI. kerületiek ellen, csakhogy a 26 esztendős sportember a kupaezüst megszerzése után távozott az egyesülettől. A Budapest-bajnokság II. osztály egyik élcsapatának tekinthető, a közelmúltban trénercserén áteső Nagytétényi Kohász játékosa lesz – és ha már itt tartunk, érdekesség, hogy a Pereg SE után a fővárosi gárdánál újra együtt dolgozhat a frissen kinevezett új vezetőedzővel, Hegedűs Józseffel –, míg az imreiek az Erzsébeti SMTK-tól érkező tehetséges, a Kapuskérdések rovatunkban korábban szintén szereplő 18 esztendős Orem András játékjogát szerezték meg, aki eddigi rövid karrierje során nem először lesz a PSK labdarúgója.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2218176057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása