PONYVALEGÉNY

Maka Alex ismét idegenlégiós lesz

A csatár Németország után újra Ausztriában bizonyíthat

2023. július 17. - Horváth M. Attila

maka_alex_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngAUSZTRIA | 2019 tavaszán már futballozott külhonban, a német SV Neuhofnál – míg azt megelőzően az SC Grafik&Design Schlögl Trausdorf színeiben két évvel korábban –, a 2022/2023-as szezonban két csapat, az elmúlt hónapokban a magának méltán nevet szerző Iváncsa, majd a Komárom VSE szerelését is viselő 27 éves támadó, Maka Alex. 

Az ősz sikerült jobban, legalábbis csatárszemmel nézve, mivel az NB III Közép-csoportjában bajnoki címet szerző, ám az osztályozón végül elbukó Iváncsa színeiben 19 összecsapáson 11-szer bizonyult eredményesnek a labdarúgó, míg az NB III Nyugati csoportjában 13 találkozón csupán egyszer villant meg Maka Alex. A KVSE-vel elért 12. helyezés sem a klub, sem a futballisták dicséretére nem válik, az ellenben a támadó kvalitásait is minősíti, hogy külföldre tudott igazolni. Az ék 2023 őszétől a felső-ausztriai Grün-Weiss Micheldorfot erősíti, amelynek színeiben, ha jól teljesít, kitárulhat előtte a (futball)világ kapuja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr818168475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása