PONYVALEGÉNY

KÉPséges Budapest | 16. | Erzsébet körút

2023. július 11. - Horváth M. Attila

erzsebet_korut_kirakat.jpgMegdöbbenünk, meghökkenünk, felháborodunk, meglepődünk, elmosolyodunk. A főváros tálcán kínálja a lehetőséget minderre, mert a téma tényleg az utcán hever. A 2023. március 30-tól indított, rendszeresen jelentkező rovatunkban egy-egy fotóval és néhány mondattal adjuk a köz tudtára, éppen miért is lehet megdöbbenni, meghökkenni, felháborodni, meglepődni vagy esetleg elmosolyodni.  

kepseges_budapest.jpgA kedves, jól szituált, a magyar nyelvet jól hallhatóan Juhász Gyula és Tóth Árpád választékos kifejezéseivel, no meg Arany János tirádáival használó emberek talán fogadást kötöttek. Egy flakon Hörpintő fantázianevű tablettás, bornak csúfolt vacak lehetett a tét, melyikük kerül előbb a kirakatba. Üveg már régóta nincs a néhai Hunnia mozitól néhány lépésnyire található egykori tágas terű üzlet legfőbb bevonzáskörzetében, így mivel a cél szentesíti az eszközt, a nagy forróságban pihenőhelyet teremtett magának az arrajáró. Így lett a VI. kerületi outletből erzsébetvárosi ötlet, ami persze minden ízében olyan, mint az emlegetett itóka: valahogy nem a legjobb fajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9018164520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása