PONYVALEGÉNY

Pizza mellé erzsébetvárosi világos

A VII. kerületi önkormányzat a fény segítségével szólítja meg a járókelőket

2024. március 13. - Horváth M. Attila

img_20240229_174856.jpgAz alakok és a betűk nem a közeli mozivászon eltévedt leszármazottjai – nem csupán azért, mert már csak anyáink, apáink, nagyanyáink, illetve nagyapáink emlékfoszlányaiban élnek az Erzsébet körúti filmszínházak, legyen szó a Bástyáról, a Horizontról vagy éppen a Vörös Csillagról.

img_20240229_175220.jpgErzsébetváros a jövőbe fektet. Aki a VII. kerületi polgármesteri hivatalba hivatalos vagy csupán onnan közelíti meg esti órákban a kettes metrót, a négyes vagy a hatos villamost, a kivetített képpel már jó ideje találkozhat.

Pizzaszelet vagy korsó sör elfogyasztására buzdítás helyett ötletes megoldás ez, hiszen egyfelől a hirdetési felület ingyen van, másfelől sok arra közlekedő felfigyel a járdára vetített emblémára és feliratra.

Ha valaki gyakran közlekedik a nagykörúton, az tisztában lehet vele, hogy nem csupán Erzsébetváros önkormányzata él ezzel a lehetőséggel, hanem számtalan vendéglátóipari egység a József körút irányába mindkét oldalon ugyanúgy, mint a Teréz körút felé. Ahogy a mondás tartja: jó bornak – vagy sörnek – is kell a cégér, és ha létezik kőbányai, ugyan miért ne lehetne erzsébetvárosi világos?

img_20240229_175025.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1018352665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása