PONYVALEGÉNY

Budapesti Lakógyűlés: hosszabbítás következett

Karácsony Gergely főpolgármester a nagy érdeklődésre való tekintettel ad időt a fővárosiaknak a véleménynyilvánításhoz

2023. június 11. - Horváth M. Attila

img_20230609_180225.jpgFöldön, vízen, levegőben. A BKK járatai adták magukat, hogy két megálló között a gépi hang ne csupán azt szajkózza nagyjából óránként a Széna tér után, hogy a Széll Kálmán tér következik, hanem arról is tájékoztassa az utazóközönséget, hogy a június fontos hónap a fővárosiaknak, talán az egyik legfontosabb. 

A Budapesti Lakógyűlésről még a közlekedési társaság szélfútta villamosmegállóban vagy nyitott hajléktalanszállóra emlékeztető végállomáson kihelyezett automatái is hírt adtak, nem is szólva az utastájékoztató mátrixtáblákról, amelyről nemcsak azt olvashatta le a földi halandó, hogy a 105-ös járat hét, míg a Svábhegyig robogó 210-es tizenkét perc múlva érkezik, hanem azt is, hogy a Lakógyűléssel kapcsolatban fejtse ki mindenki az álláspontját.

budapesti_lakogyules_metroimg_20230608_164340.jpg

Nos, erre még egy hete van annak, aki ezt eddig az anyós lábujjtörése, a gyerek székrekedése vagy egyszerű kelekótyaság, fikarcnyi feledékenység miatt elmulasztotta. Minderről Karácsony Gergely főpolgármester számolt be saját közösségi oldalán, ahol többek között így fogalmazott:  

karacsony_gergely.jpegBudapest megmozdult, a budapestiek kiállnak magukért és a városukért, méghozzá százezres nagyságrendben; a nagy érdeklődés miatt időt adunk mindenkinek a véleménynyilvánításhoz, ezért a Budapesti Lakógyűlés határidejét egy héttel, június 18-áig meghosszabbítjuk.

Faramuci helyzet, a hétköznapi élet példája már-már futballtankönyvért kiált: hosszabbítás van, ezért nincs 11-es. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3518143858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása