PONYVALEGÉNY

Bánhegyi Zsolt a mennyország kapujában véd tovább

Hosszan tartó, súlyos betegség következtében elhunyt a mindössze tizenkilenc esztendős sportember

2023. május 31. - Horváth M. Attila

banhegyi_zsolt_regi.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBALMAZÚJVÁROS | Alig egy hónappal a huszadik születésnapja előtt, május 30-án hosszan tartó súlyos betegség következtében elhunyt Bánhegyi Zsolt, a helyi FC, a Mezőkövesd és a Szolnoki MÁV néhai labdarúgója.  

Mint arról portálunk is beszámolt a közelmúltban, a család, leginkább Zsolt szintén kapus bátyja, Zoltán kért segítséget a futballtársadalomtól, a szavak pedig meghallgatásra találtak. A happy end mégis elmaradt, miután a fiatal sportember szervezete nem reagált jól az elmúlt hónapok megpróbáltatásaira, így idő előtt feladta a harcot. A sors igazságtalansága, hogy Bánhegyi Zsolt egyetlen felnőtt tétmeccsen sem állhatott a lécek közé, tizenhat-tizenhat alkalommal ült NB II-es és NB III-as bajnoki mérkőzésen a kispadon. Ahogy a labdarúgó-karrierjében, úgy átvitt értelemben a való életben sem léphetett be a felnőttek kapuján – egy másikon Szent Péter várt rá... 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9318136552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása