PONYVALEGÉNY

Zsolnai Richárd és a góllal köszöntött Dorián

Öt nappal a Békéscsaba ellen szerzett találata után megszületett a másodosztályú FC Ajka támadójának gyermeke

2023. május 28. - Horváth M. Attila

zsolnai_richard_edzes.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngAJKA | Parádés szezont és 68 gyűjtött pontot követően végzett az NB II-es bajnokság 2022/2023-as kiírásának harmadik helyén a helyi társulat, amelynek egyik legjobb, legeredményesebb labdarúgója nem csupán a bronzérem miatt repes a boldogságtól. 

Már a kezdés előtt biztos volt a szezon közben Kis Károlyt váltó Jeney Gyula edzette FC Ajka harmadik helyezése, ám a társulat tagjai nem azzal foglalkoztak, hogy a rivális az esetleges sikerével sanszot kap a sorstól a bennmaradás kiharcolására, férfias küzdelemben 2–1-re legyőzték az ideiglenesen kinevezett Pásztor József együttesét. A Veszprém megyeiek Kenderes Zoltán góljával hamar előnybe kerültek, majd Zsolnai Richárd is bevette Póser Dániel hálóját – érdekesség, hogy a támadó és a kapus 2020 tavaszán Budafokon csapattársak voltak –, a végeredményt pedig Máris Dominik a második félidő legelején alakította ki. Az előző hétvégén véget érő bajnokság során 27 találkozón nyolcszor eredményes, korábban Vácon, Budafokon és Diósgyőrben is futballozó csatár öröme azonban csak öt nappal később lehetett teljes, ugyanis május 26-án, péntek délután két óra előtt három perccel 3650 grammal és 57 centiméterrel megszületett Zsolnai Dorián Richárd. Portálunk olvasói nevében Zsolnai Richárdnak és családjának jó egészséget, valamint sok boldogságot kívánunk!  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3318133792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása