PONYVALEGÉNY

Visszavonul a Bajnokok Ligája-győztes balszélső

Huszonhét esztendő után int búcsút a kézilabdának Szepesi Ivett

2023. május 28. - Horváth M. Attila

szepesi_ivett_akcio.jpgPontot tett kézilabda-pályafutásának végére a sportágában edzőként is dolgozó, ám huszonhét esztendő után az aktív játéktól visszavonuló Szepesi Ivett, többek között a Dunaferr, a Siófok, a Győri ETO és a Mosonmagyaróvár korábbi kétszeres Bajnokok Ligája-győztes balszélsője.  

szepesi_ivett_portre.jpgA tapasztalatnak híján nem lévő kiválóság a magunk mögött hagyott 2022/2023-as bajnoki évadban 15 bajnokin lépett pályára és azokon összesen 48 gólt szerzett. Szepesi Ivett az előző öt szezonban a manapság az NB I/B-ben szereplő Levendula Hotel Algyő játékosa volt. Tavaly ősszel portálunk Sportágválasztó című rovatában szerepelve a jövővel kapcsolatos terveiről így nyilatkozott:   

37 leszek maholnap. Elvárás? Nincs. Szeretném élvezni a játékot és segíteni a csapatomat a tapasztalatommal.  

Sikerült.  

szepesi_ivett_algyo_mez.jpgA 24-es jegyében  Szepesi Ivett bár az idei esztendőben még pályára lépett, ha valóban visszavonul, akár kuriózumnak is nevezhető, melyik találkozón lépett pályára utoljára. Az előszeretettel a 24-es dresszt viselő balszélső február 11-én az NB I/B 30. fordulójában a szintén kétszeres BL-győztes Szabó-Kovacsicz Mónikát a soraiban tudó Komáromi VSE ellen meccselt. Ki nem találnák, bár a szünetben még a KVSE vezetett 13–11-re, a felek döntetlenre végeztek egymással. Naná, hogy 24–24-re. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5518133798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása