PONYVALEGÉNY

HURRÁ, NYARALUNK! Akivel vakációzunk: BAKACSI LILLA, a Kispest NKK kézilabdázója

Az irányító a lehető legrövidebb időn belül visszatérne csapatával az NB I/B-be: „A következő bajnoksággal akkor leszek elégedett, ha kiharcoljuk a feljutást”

2024. július 06. - Horváth M. Attila

hurra_nyaralunk_kopf.jpgA futballistáknál évekkel ezelőtt nagy sikert arató, régi-új, sportolókat fókuszba helyező nyári rovattal jelentkezik honlapunk július 1-től, – a tervek szerint augusztus végéig. Az általunk megkérdezettek ezúttal nem csupán a maguk mögött hagyott szezonról nyilatkoznak, hanem a kikapcsolódási szokásaikról is szót ejtenek. Tehát vakációra fel – hurrá, nyaralunk! Akivel ezúttal vakációzunk: Bakacsi Lilla, a 2022/2023-as évadban 27 ponttal a 8. helyen záró, ám 2024-ben nagy meglepetésre 17 egységgel a 15. pozícióban végző, így a női kézilabda NB I / B-nek búcsút intő Kispest NKK irányítója, a XVI. kerületi KMSE és a Siófok KC korábbi játékosa.

bakacsi_lilla_portre_fotok_kispestkezihu.pngNÉHÁNY ŐSZINTE SZÓ
Csapatom előző szezonjáról: Az előző szezon a Kispest NKK-val olyan volt, mint egy hosszú hullámvasutazás. Tudom, elcsépelt a hasonlat, de voltak nagyon szép magasságai és sajnos mélységei is az évadnak. Hétről hétre bíztam benne, hogy a következő meccsen majd nyerünk, de rengeteg olyan párharcot elveszítettünk, amit érzésem szerint hoznunk kellett volna. Emellett voltak azért nagyon jó mérkőzéseink is, amelyeken nem mi voltunk az esélyesek, mégis sikerült nyernünk vagy szoros eredményt elérnünk.
Az elért helyezésről: Sajnos kiestünk az NB I/B-s bajnokságból, ami egy roppant csalódást keltő eredmény számomra, mert azt gondolom, hogy nem volt ennyire gyenge a keretünk, ennél többre volt hivatott a csapat. Legtöbbször az előkelőbb pozícióban álló vetélytársakkal játszottunk jó meccset, míg azokat, amelyek a bennmaradás szempontjából fontosak lettek volna, nem tudtuk megnyerni, ez a tény pedig megpecsételte a sorsunkat. Új élmény volt nekem, hogy egészen az utolsó fordulóig minden mérkőzésünknek tétje volt, hiszen csak az utolsó pillanatban dőlt el, hogy pontosan hol végzünk a tabellán.
Saját teljesítményemről: Nehéz a csapat negatív teljesítményétől elvonatkoztatva értékelnem, mert én sem játszottam minden mérkőzésen jól. Ennek ellenére összességében a saját teljesítményemmel elégedett vagyok. Amikor támadásban nem ment olyan jól, védekezésben akkor is hozzá tudtam tenni a csapathoz, illetve úgy gondolom, minden meccsen az aznapi legjobbamat tudtam nyújtani. Ez valamikor elég volt, valamikor nem... A szezon előtt az volt a legfőbb egyéni célom, hogy sok játékpercet harcoljak ki magamnak, amit sikerült teljesítenem, így ez is pozitív irányba billenti bennem a saját szezonom megítélését.
Tervem az őszre: A következő bajnoksággal akkor leszek elégedett, ha kiharcoljuk a feljutást, ezért az ősz folyamán az a tervem, hogy minden meccset megnyerjünk a csapattal, vagy a maximálisan vihető pontszámmal jussunk fel a felsőházba, ahol így a tavaszi mérkőzéseken nem indulunk majd hátrányból.

bakacsi_lilla_akcio_1.jpgNYÁRI FELFRISSÜLÉS
Fagyi vagy jégkrém? Fagyi.
Hideg ásványvíz, szénsavas üdítő vagy jeges tea? Jeges tea.
Sima, fokhagymás vagy sajtos-tejfölös lángos? Sajtos-tejfölös lángos fokhagymásan.
Fővárosi strand vagy tópart? Tópart.
Kedvenc helyszínem: A horvátországi Klek.
A nyár eddigi legszebb pillanata: Nemrég utaztam először repülővel, a stuttgarti Eb-negyeddöntőn voltunk dolgozni a testvéreimmel.
Ami még megvalósításra vár a nyáron: Mindenképp szeretnék találkozni pár barátommal, akikkel év közben ritkán tudok együtt lenni, de nincsenek nagy terveim a nyárra. Szeretném kipihenni magam szeptemberig, hogy újult erővel kezdhessem el a következő félévet az egyetemen és az új szezont is a csapattal.

bakacsi_lilla_akcio_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1818441977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása