PONYVALEGÉNY

Vincze Gábor most nem örülhetett a vecsési győzelemnek

Akárcsak az „odavágón”, ezúttal is a VFC nyert a Biatorbágy ellen, csakhogy a tréner ezúttal már a Viadukt kispadján ült

2023. április 17. - Horváth M. Attila

p3310030.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBIATORBÁGY–VECSÉS 0–1 | Hazai oldalon meglett egyhuzamban a harmadik vesztes, míg a vendégek részéről sorozatban a nyolcadik győztes bajnoki, avagy nem történt semmi rendkívüli a Pest megyei I. osztály 24. fordulójának egyik slágermeccsén, amely leginkább Vincze Gábor számára bírt különös jelentőséggel.

A Viadukt vezetőedzője ugyanis a télen ült át a biai kispadra Vecsésről, ám helyesebb úgy fogalmazni, hogy nem csupán vissza-, de haza is tért, elvégre nem titok, az irányítószáma 20-szal kezdődik és 51-gyel végződik. A labdarúgóként 1-szeres válogatott, ugyancsak 1-szeres magyar bajnok 46 esztendős sportember nem jó előjelekkel várta régi-új társulatával a szombat délutáni összecsapást, ugyanis sorrendben Dunavarsányban (0–1) – ahol szintén dolgozott trénerként Vincze Ottó öccse – és hazai környezetben a Nagykátától (1–4) is vereséget szenvedett a Biatorbágy, miközben az immár Szűcs Lajos dirigálta Vecsés a tavasszal hétből hét találkozót „húzott be”. A papírforma alapján tehát a bajnoki cím első számú várományosa volt az esélyes, amely be is igazolódott, lévén a télen szerződtetett Remili Mohamed a hajrában betalált Lipők Benjamin hálójába, amely gól végül fontos három pontot ért a látogatónak. A házigazda 30 ponttal a 9., míg a vendégsereg 56 egységgel az első helyről várja a pontvadászat 25. játéknapját: április 22-én, szombaton 16 óra 30-kor a Biatorbágy a Dunaharasztin lép fel, míg a Vecsés a VS Dunakeszit fogadja.   

p3310057.JPGAmikor Vincze Gábor még örülhetett a vecsési góloknak  A biatorbágyi tréner furcsa helyzetben volt a magunk mögött hagyott hétvégén, elvégre tavaly ősszel még a Vecsés kispadján ült, amikor október közepén a VFC a Viadukt SE-t látta vendégül. Akkor a házigazda Fodor Dániel, Horváth László és Lakatos Soma találatával, valamint Zachán András öngóljával 1–0-s félidő után 4–0-ra múlta felül a biaiakat. „Öröm” lehet az ürömben, hogy ezúttal „csak” egygólos vecsési diadal született, ám ezért még nem jár pont.

Pest megyei I. osztály, 24. forduló

 VIADUKT SE-BIATORBÁGY–VECSÉSI FC 0–1 (0–0) 

Biatorbágy, vezette: Góbi Soma Gábor (Varga Patrik, Cseh Roland)

Gólszerző: REMILI MOHAMED (0–1) a 81. percben

Kiállítva: LENCSÉS BÁLINT (Vecsés) a 88. percben

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8018104764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása