PONYVALEGÉNY

Remili Mohamed egyre közelebb a korábbi NB II-es csapathoz

Vecsésen folytathatja pályafutását az őszt Jászberényben töltő egykori élvonalbeli labdarúgó, aki újra együtt futballozhat volt vasasos csapattársával

2023. január 14. - Horváth M. Attila

p3290182.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngVECSÉS | Rázós tavasz elé néz a Vincze Gábor trenírozta, jelenleg 33 ponttal a Pest megyei I. osztály 3. helyén álló VFC, ha komolyan gondolja a bajnoki címről szőtt álmait, ám Remili Mohamed csatlakozásával könnyebbé válhat ez az út.

p3290216.JPGÚgy tudjuk, gyakorlatilag minden lényeges kérdésben megállapodott egymással a Vecsési FC és Remili Mohamed, így a korábban Szolnokon, Újpesten, a Vasasban és Pakson is megforduló ex-élvonalbeli labdarúgó a tavasszal bajnoki aranyérmet ünnepelhet, amennyiben a társulat megelőzi a vele pontazonossággal álló, ám eggyel több diadalt arató címvédő Gödöllői SK-t, valamint a 35 egységgel listavezető Dunaharaszti MTK-t. Az elmúlt félévet Jászberényben töltő Remili 19 bajnokin 6 találattal segítette az NB III Keleti csoportjába besorolt JFC-t, csakhogy a télen vezéráldozatoktól megváló brigádnak az eddigieknél is sokkal nehezebb lesz kivívni a megkapaszkodást – maradjunk annyiban: a remény hal meg utoljára. 

Ami viszont Remilit illeti, az Algériában született fedezet nem kerül ismeretlen közegbe, hiszen Vecsésen futballozik többek között az a Menyhárt Attila, akivel a 2014/2015-ös szezonban az akkor NB II-es Vasasban csapattársak voltak. Akik esetleg rosszmájúan, kaján mosollyal azt gondolnák, milyen „öreg csapat” Vincze Gábor társulata, azoknak csupán annyit: bár a hátvéd 38, míg Remili 37 esztendős, vessenek csak egy pillantást a góllövőlistára! Nem a házira, hanem a mezőnyére, ugyanis mindkettőt a Vecsés 39 esztendős kiválósága, a 14 bajnokin pályára lépő Fekete Róbert vezeti 16 találattal.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8118026182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása