PONYVALEGÉNY

Vecsés–DMTK: Horváth László Dávid jelentette a különbséget – háromgólos hazai diadal, ötpontos differencia

Az éllovas fiatal támadója fejjel, akcióból és távolról is bevette a 4–1-es vereséget szenvedő második helyezett Dunaharaszti kapuját

2023. március 28. - Horváth M. Attila

horvath_laszlo_david_vfc_dmtk.jpegfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngVECSÉS–DUNAHARASZTI 4–1 | A 71 perc alatt triplázó Horváth László Dávid vezérletével hozta azt a rangadót Szűcs Lajos csapata, amelyet hoznia kellett, ha a játékosok is komolyan gondolják a bajnoki címről szőtt álmokat.

Megszerezte szezonbeli második mesterhármasát a Vecsési FC 26 éves támadója, Horváth László Dávid. Az immár csak volt gyömrői csatár a Vác VLSE ellen triplázott, igaz, azt a csatát 7–0-ra nyerte meg idegenben társulata. Ennél lényegesen nehezebb meccsre készülhetett a VFC, amely egyik legnagyobb vetélytársát, a Dunaharaszti MTK-t fogadta szombat délután. Az ősszel 0–0-ra végeztek a felek, ám az első félidő végén nemhogy a gól nélküli remire, a döntetlenre sem látszott túl sok esély, hiszen ekkor már 2–0-ra vezetett a vendéglátó. A házigazda gólfelelőse fejjel, akcióból, majd távoli lövést megeresztve is betalált Gyatyel Norbert hálójába. A 47 egységgel az élen álló Vecsés előnye öt pont a második helyezett, Ughy Márk trenírozta Dunaharaszti és hat a jelenlegi bronzérmes, nem mellékesen bajnoki címvédő Gödöllői SK előtt.

nadasi_kornel.jpg Nádasi: gól, gólpassz, csúnya belépő  Nem túlzás kijelenteni, az első órában nagyszerű teljesítményt nyújtott a Vecsési FC-ben Nádasi Kornél, ugyanis a Gyálon nevelkedő labdarúgó túl azon, hogy bevette a DMTK kapuját, gólpasszt is adott Horváth László Dávidnak, csakhogy... A második félidő közepén csúnyán eltalálta a szezon közben visszalépő Pereg SE-től igazolt Hegedűs Márk bokáját, akinek meglehet, a felépülése nem egy-két napig tart majd. A belépőt megúszta sárga lappal a vétkes, ám Szűcs Lajos, a VFC szakvezetője jó érzékkel levette a pályáról a játékosát.

Pest megyei I. osztály, 21. forduló

 VECSÉSI FC–DUNAHARASZTI MTK 4–1 (2–0) 

Vecsés, vezette: Fehérvári Patrik (Rácz Béla, Bán Kristóf Patrik)

Gólszerző: HORVÁTH LÁSZLÓ DÁVID (1–0) a 22., NÁDASI KORNÉL (2–0) a 45., BATA CSONGOR (2–1) az 55., HORVÁTH LÁSZLÓ DÁVID (3–1) a 64., HORVÁTH LÁSZLÓ DÁVID (4–1) a 93. percben

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6318083128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása