PONYVALEGÉNY

Már-már reménytelen helyzetében is a jövőre koncentrál az Érd

A szezon végén a női kézilabda NB I-ből valószínűleg kieső Pest megyei gárda szerződést hosszabbított vezetőedzőjével és két meghatározó tagjával

2023. április 07. - Horváth M. Attila

simics_judit.jpgUgyan 115 találattal a góllövőlista előkelő negyedik helyét foglalja el Kopecz Barbara, a női kézilabda NB I-ben szereplő és már a jelenben is a jövőre gondoló Érd kiválósága szívesen elcserélné ezt a pozíciót az utolsó előttire, lévén a nehéz helyzetbe sodródó Pest megyei alakulat a tizennégy csapatot felvonultató mezőnyben hat fordulóval a szezon zárása előtt csak a tizenharmadik.     

Háromszor hazai pályán, háromszor vendégként. Bár még csupán április elejét mutatja a naptár, a tavasz középső hónapjában kettő, míg májusban négy összecsapás vár a már biztosan a következő szezonban is a szakmai munkáért felelő Simics Judit tanítványaira. Érdi szempontból „csupán” az a gond, hogy kevés tűnik nyerhetőnek. Az egyre jobb formába lendülő MTK Budapest (idegenben) és a Mosonmagyaróvár (otthon) után a Budaörs (i), a Békéscsaba (o), a Siófok (o), valamint a Vác (i) vár Kántor Kamilláékra, márpedig az „odavágók” során csak a viharsarkiakat (26–25) sikerült legyőzniük a Pest megyeieknek, igaz, a Budaörstől csupán egy találattal (28–27) maradtak alul a narancssárga-feketék. 

Bárhogy is alakuljon a szezon hajrája – a hatpontos hátrányt tekintve az NB I/B a realitás –, a klub már gondol a jövőre, így meghosszabbította a játékosként többek között Bajnokok Ligája- és EHF-kupagyőztes, Európa-bajnok és olimpiai ezüstérmes Simics Judit vezetőedző szerződését, mint ahogy a 2023/2024-es szezont is Érden kezdi meg az alakulat két meghatározó tagja, a portálunkon korábban „bemutatkozó” Dávid-Azari Fruzsina és Sztankovics Réka. Információink szerint az egyesület a húsvéti ünnepeket követően további szerződéshosszabbításokat és érkezőket jelent be a klub különböző médiafelületein.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3818096682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása