PONYVALEGÉNY

ESZEL-ISZOL. Akivel egy asztalhoz ülünk: SZTANKOVICS RÉKA, az Érd kézilabdázója

Ami a beálló étlapján kiálló: a máj és a tonic

2022. augusztus 09. - Horváth M. Attila

eszel_iszol_ponyvalegeny.jpgA sportoló nem csupán fut, cselez, lő és gólokat szerez, hanem naná, hogy táplálkozik is. A Foci a köbön oldalon korábban rendszeresen jelentkező rovatot újjáélesztve különböző csapatsportágakban remeklő hölgyeknek és uraknak adjuk át a képzeletbeli kötényt, amelyben kifejthetik, mi a kedvenc ebédjük, mi volt számukra a feketeleves vagy éppen mire koccintanak. Ezúttal Sztankovics Réka, a női kézilabda NB I-ben 26 forduló után 12 ponttal a tabella 12. helyén záró Érd Handball beálló poszton bevethető kiválósága osztja meg gondolatait a nem szigorúan konyhán belüli tapasztalatairól. 

sztankovics_reka_foto_handballerdhu.jpgSIKER, ÉHSÉG Amit elterveztünk erre a szezonra a csapatommal: NB I-ben maradni és a középmezőny felé kacsintgatni. Ami mindebből megvalósult: NB I-es bennmaradás. Amit „bedobok” közvetlenül meccs előtt: BCAA. Amit „bedobok” közvetlenül meccs után: Fehérje. 

FEKETELEVES Meccs, amit kitörölnék az emlékezetből: Nem volt ilyen. Mérkőzés, amelyen személy szerint nem ment a játék: Étel, amire gondolni sem tudok: Máj. Ital, amit sohasem iszom: Tonic. 

ASZTAL, TÁRSASÁG Az ideális reggeli: Ham&eggs. Az ideális ebéd: Rakott kel. Az ideális vacsora: Steak. Az ideális desszert: Csokiszuflé. 

KOCCINTÓ Legemlékezetesebb szezonbeli diadal: Érd–Kisvárda. (A 24. játéknapon, 2022. május 7-én a szünetben már 11–10-re vezető házigazda végül a jó védekezésnek, no meg Hadfi Gréta és Kántor Kamilla kiváló kapusteljesítményének köszönhetően 18–17-es diadalt aratott – a szerző) A 2021/2022-es évadbeli legjobb meccsem: Érd–Kisvárda. (A találkozón a remek teljesítménnyel kirukkoló Sztankovics Réka 3 gólt dobott – a szerző) Legnagyobb siker a konyhában: Egy jól sikerült babgulyás. Ha ital, akkor… Málnaszörp.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9117903927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása