PONYVALEGÉNY

Edzők különmeccse a Budaörs–Fehérvár II. bajnokin

A Pest megyei csapatot irányító Bekő Balázs hajdanán a rivális futballistája volt, mint ahogy a Fejér megyeieket dirigáló Imrik László is megfordult játékosként a BSC öltözőjében

2023. április 05. - Horváth M. Attila

s6300943.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAÖRS–MOL FEHÉRVÁR II. 1–1 | Különleges összecsapásra került sor az elmúlt hét vasárnapján az NB III Nyugati csoport 29. fordulójában, ugyanis a hazai kispadon az a Bekő Balázs ült, aki annak idején labdarúgóként és edzőként is megfordult az egykori Videotonban, míg a vendégoldalt vezetőedzőként Imrik László képviselte, márpedig a korábbi technikás középpályás volt a BSC játékosa.

20130508194.jpgAz persze kétségtelen, hogy a BSC-t dirigáló Bekő Balázs kötődik mélyebb érzelemmel egykori klubjához, hiszen 1990 és 1997 között, valamint 2001-ben futballistaként, míg 2009 és 2011 között a szakmai stáb tagjaként tartozott a mai MOL Fehérvárhoz az 51 éves tréner, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy a maholnap 38 esztendős Imrik László 2015-ben 13 NB III-as bajnoki összecsapáson 2 gólig jutott a Budaörs színeiben. Ezúttal a két csapat – helyesebben a Pest megyei alakulat és a MOL Fehérvár második számú gárdája – úgy találkozott egymással, hogy a vendégek voltak jobb formában, hiszen az azt megelőző két bajnokijukat nullára nyerték (Kaposvár 2–0, ZTE II. 1–0), míg a BSC a Mór elleni hazai 0–1 után Bicskén győzött ugyanilyen különbséggel. Tóth Tamás Vid 73. percben szerzett góljával a „kis Vidi” került előnybe, ám a lefújás előtt három perccel Csillag Dárius egalizálni tudott – márpedig ezzel az iksszel egyik brigád sem megy sokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4918095600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása