PONYVALEGÉNY

Borsi Bence kapott gól nélkül ünnepelte a születésnapját

A Nagykanizsa kapusa emlékezetes hétvégén jutott túl

2023. február 16. - Horváth M. Attila

borsi_bence_akcio.pngfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngZALAEGERSZEG II.–NAGYKANIZSA 0–7 | A február 11-én, szombaton a huszonhatodik életévét betöltő Borsi Bencének nem sok lehetősége maradt a nyugodt születésnapozásra, ugyanis másnap délelőtt 11 órakor neki és csapatának a ZTE Arénában volt jelenése az NB III Nyugati csoport 21. fordulójának keretében.

A társak és persze a korábbi utánpótlás-válogatott cerberus igyekezett emlékezetessé tenni a hétvégét, ami utólag már kijelenthető, sikerült is, hiszen Gombos Zsolt vendégserege egyértelmű diadalt aratott a kék-fehérek otthonában. A Németh Ervin által őrzött hazai kaput az első félidőben négyszer, míg a második játékrészben háromszor terhelték meg a kanizsaiak, akik közül a klasszikus mesterhármast szerző Lőrincz Bence mellett Bence Szilárd, Kószás Krisztián, János Norbert és Sági Marcell is betalált 0–7-es végeredményt hozó összecsapáson.

nagykanizsa_csapat_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3118051310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása