PONYVALEGÉNY

Gálfi László: keletről nyugatra

A középpályás a tavasszal továbbra is az NB III-ban futballozik

2023. február 11. - Horváth M. Attila

p51403133.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Nem maradt az NB III Keleti csoportjába besorolt újonc Pénzügyőr kötelékében Gálfi László. A 26 esztendős középpályás az elmúlt egy esztendő során huszonegy bajnokin öt találatig jutott a pasarétiek színeiben.

p5140363.JPGVan miben fejlődni, van hová előrelépni. Az NB III Nyugati csoport tabelláján 29 ponttal a tízedik helyen szerénykedő Bicskei TC vezetői és szakmai stábja is látta ezt, így nem meglepő, hogy a télen a fedezetsor megerősítését tűzték ki célul a Fejér megyeiek háza táján. 

A Vasasban pallérozódó, a későbbiekben a III. Kerületi TVE-ben, Taksonyban és Balassagyarmaton is mezt húzó, sokat futó középpályás, Gálfi László február 12-én, vasárnap 14 órai kezdettel az ETO Akadémia elleni, a 21. fordulóban lejátszandó hazai bajnokin mutatkozhat be hivatalosan, tétmérkőzésen a hazai publikumnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr10018046914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása