PONYVALEGÉNY

Mennyből pokollá változott Csordás Csaba egykori otthona

A Szőnyi úton vendégszereplő Bicske szakmai vezetője hiába volt egykor a BVSC szélvészgyors csatára, jelenlegi alakulata számára nem sok babér termett a III. Kerületi TVE ellen

2023. augusztus 31. - Horváth M. Attila

p8190029_1.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngIII. KERÜLETI TVE–BICSKE 3–1 | Fiatalság, boldogság: az óbudaiak 0–1-ről fordítva győztek magabiztosan az NB III Észak-Nyugati csoport 5. fordulójában. 

Zugló, Szőnyi út. A helyszín különleges. No nem a III. Kerületi TVE labdarúgóinak és stábtagjainak, akik az elmúlt hetekben már megszokták, belakták a BVSC komplexumát, hiszen a Gyirmót II. (2–2) elleni hazai bajnoki után a Bicskével szembeni is a XIV. kerületben került megrendezésre, miután a Hévízi úti pályát felújítják, úgyszólván még otthonosabbá teszik. Utóbbi kitétel Csordás Csabára, a Bicskei TC szakmai vezetőjére is vonatkozik, aki nem került ismeretlen helyszínre, elvégre az egykori csatár – aki nem is olyan rég még Szentpéterfán és Kerekegyházán is szédítette a védőket, sokkolta a kapusokat – 1995 és 1998 között a vasutasok támadósorát erősítette.   

Ha manapság lenne mondjuk tíz évvel fiatalabb, garantáltan megoldaná a BTC csatárgondjait. A Bicske ugyanis hiába szerzett hat találatot, a gárda nem ért el többet hét pontnál, igaz, ehhez hozzájárul a hét kapott gól is. Ezúttal Gálfi László és Sóron Tibor sem segíthetett a látogatónak, igaz, előbbi ezúttal keretben sem volt, míg utóbbi végigjátszotta a bajnokit. Kettejükben közös pont, hogy (együtt is) futballoztak a rivális színeiben, Gálfi négy és fél szezonon keresztül 2018 őszéig, míg Sóron csupán 2018 második felében.  

Mindazonáltal a két együttesre egyaránt rázós túra vár a hétvégén, a III. Kerületi TVE a bajnokságot remekül kezdő újonc Szombathelyi MÁV Haladás VSE, míg a Bicske a harmadosztályban is a lehető legjobb eredményre törekvő, csalódást eddig nem okozó Dorog otthonában vizitál szeptember 3-án, vasárnap 16 órakor.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2618204327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása