PONYVALEGÉNY

Seregy Tamás: fővárosi folytatás

Távozott Dunaföldvárról és a „blasz-egyben” szerepel a tavasszal a minifutball-válogatott fiatalja

2023. február 10. - Horváth M. Attila

seregy_tamas_foto_origo.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Fiatal, rendkívül gyors, nem mellékesen minifutball-válogatott játékossal erősítette meg amúgy sem gyenge keretét az egyértelműen az NB III-ba jutást a zászlajára tűző, Lázok János által felkészített, a Budapest-bajnokság I. osztályában azonban csak negyedik helyen telelő Csepel-Csep-Gól FC.

Ha Tolnából nem is Baranyába, de Csepelre vezetett az útja Seregy Tamásnak. A 23 esztendős, leginkább szélsőként hasznos teljesítményre képes labdarúgó az elmúlt fél szezonban a Dunaföldvár labdarúgója volt, ám a tavaszt már a XXI. kerületieknél tölti. A többek között a Kelen SC-ben, Dabason és Martonvásáron is megforduló futballista rangadón debütálhat, ugyanis a Budapest-bajnokság I. osztály 16. fordulójában, február 18-án, szombaton, 14 órai kezdettel a Béke téren a 34 egységgel negyedik a 35 ponttal harmadik, Pozder Nenad trenírozta Budafoki MTE II-t fogadja. Bár messze a bajnokság vége, maradjunk annyiban, amelyik csapat adott esetben vesztesen hagyja el a játékteret, többet veszíthet három pontnál, különösen akkor, ha a 39 egységgel éllovas Unione FC az idénynyitón legyőzi Sólyom Ferenc alakulatát, az ASR Gázgyárt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr118046528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása