PONYVALEGÉNY

Nem lesz címvédés a Tolna Megyei Kupában

Bölcskén büntetőkkel jutott a fináléba a Bátaszék, ahol a Dunaföldvárral találkozik június első felében

2023. május 26. - Horváth M. Attila

p3140258.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBÖLCSKE | Hiába került kétgólos előnybe alig tíz perc után a helyi alakulat a Bátaszékkel szemben, a folytatásban Bildhéber Bence háromszor is kapitulált közel negyven minutum alatt, és bár a címvédő még egalizált az utolsó utáni percben, a büntetőpárbajig tartó Tolna Megyei Kupa elődöntőben 11-esekkel 3–2-re a vendégcsapat nyert, így a minden bizonnyal június első felében rendezendő fináléban Dunaföldvárral találkozik. 

p3140256.JPGAzzal az alakulattal, amely gyakorlatilag NB III-as kerettel vágott neki a tavasznak a Tolna megyei I. osztályban, és tulajdonképpen gond nélkül meg is nyert. A többek között a kapus Ivancsics Alexet, Koszó Balázst, Puskás Zoltánt, Horváth Attilát és Petneházi Márkot is a soraiban tudó, Varga Balázs trenírozta gárda szerda délután Dombóváron is könnyedén hozta az összecsapást, Gellén Dávid duplája között Frőhlich Roland bizonyult eredményesnek. Érdekesség, hogy május 27-én, szombaton, 17 órai kezdettel a pontvadászat utolsó, 27. fordulójában a második helyezett Bonyháddal szemben ötegységnyi fórban lévő, 51 pontos Dunaföldvár a kupaelődöntő másik összecsapásán balszerencsés körülmények között búcsúzó, 32 egységgel ötödik, a tavasz elején edzőváltáson áteső Bölcskét fogadja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9218132724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása