PONYVALEGÉNY

Pénzügyőr: a csarnokavatás előnye

A megszépült Kőér utcai katlan mintha megsokszorozná Jókay Zoltán amúgy is remek játékosállománnyal rendelkező bajnokcsapatának erejét

2022. október 30. - Horváth M. Attila

p9240001.JPGMegállíthatatlan a férfi röplabda Extraliga címvédője, a Pénzügyőr SE, amely sorozatban szállítja a 3:0-s diadalokat.

p9240004.JPGKiss Dániel volt a legeredményesebb. A szélső ütő 17 pontot szerzett, ami egy kosarasnak is dicséretére válna, hát még egy röplabdázónak! A Pénzügyőr azon a napon, a 3. játéknapon, az évadbeli első hazai összecsapáson a többek között a válogatott alapemberének számító Blázsovics Pétert is a soraiban tudó Greenplan-VRCK-t fogadta, és bár rangadónak indult a kazincbarcikaiak elleni csata, végül sima, 3:0-s hazai győzelem született a Kőér utcában. Ott, ahol ezúttal nem bajnok-, „csak” csarnokavatóra gyűlt a nép, és összejöttek vagy háromszázan – Jókay Zoltán együttese pedig azóta is megállíthatatlan. A következő körben a DEAC gárdája sem úszta meg alább (3:0) a Kőér-katlanban, majd jött a kaposvári kaland, amit szintén 3:0-val abszolvált a PSE. Leendő bajnokhoz, címvédőhöz méltóan.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1417966130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása