PONYVALEGÉNY

Barabás Ádám: két tétmérkőzésen „mesterhármas”

A kistarcsai kupameccset a Gödöllői SK visszatérő támadója „csak” lezárta, míg a Tököl elleni hazai bajnokit a szintén duplázó Koziorowski Richárddal eldöntötte

2022. szeptember 12. - Horváth M. Attila

barabas_adam_foto_godolloi_sport_klub.jpgfociakobon_ponyvalegeny_lead.pngGÖDÖLLŐ » Egyre inkább formába lendül a Pest megyei I. osztály regnáló bajnokának csiszolatlan gyémántja, Barabás Ádám, aki 72 órán belül fontos találatokat szerzett, két tétmérkőzésen összesen három gólig jutott.

Hogy mit érzett, amikor meglátta a sorsolást, csak ő tudja, ám a motivációjával aligha lehetett gond. Ezt bizonyítja a végeredmény is, hiszen a Pest Megyei Kupa 2. fordulójának szeptember 7-én, szerda délután lejátszott kistarcsai találkozóján úgy lépett pályára a találkozó 56. percében a Gödöllői SK színeiben, mintha otthon lenne, elvégre 2021 őszén még a „megye-kettes” alakulatban futballozott. Barabás Ádám meghálálta Győri Zoltán bizalmát, a már a szünetben is előnyben lévő látogató a 92. percben általa zárta le a meccset végérvényesen (0–2). 

Szombaton azonban már újabb feladat várt a megyei élvonalbeli társulatra, a Mészáros Attila által felkészített Tököl elleni hazai bajnoki pedig nem is okozott különösebb gondot a bajnokcsapatnak, igaz, ehhez két futballista hathatós közreműködése kellett. Az első öt perc végén Reznek Donát vette be Koman Konstantin hálóját, míg a 47. minutumban a tököli Bödő Dominic szembesülhetett a piros lap élénk vörös színének közeli látványával, ami még úgy is alapjaiban határozta meg a folytatást, hogy a Gödöllő ekkor már kétgólos fórban futballozhatott. A folytatásban azonban rá tudott tenni még egy lapáttal a közönséget akciógólokkal szórakoztató Győri Zoltán alakulata, így a második felvonásban duplázó, míg az elsőben asszisztig jutó Koziorowski Richárd mögött nem akart lemaradni Barabás Ádám, aki akárcsak Kistarcsán, ezúttal is beállította a(z 5–0-s) végeredményt, méghozzá a 85. percben.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6217930225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása