PONYVALEGÉNY

Ex-váci csapattársak, ha találkoznak: Sipeki István nyerte a különcsatát Kovács Péterrel szemben

Kétgólos gödöllői diadal emberhátrányban

2023. október 29. - Horváth M. Attila

kovacspeter.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngVÁC VLSE–GÖDÖLLŐI SK 1–3 | A kilencvenes évek hajrájában olyan futballisták alkották a Duna-parti csapatot, mint Kovács Péter és Sipeki István. Nos, a két szakvezető szombat délután ellenfélként nézett egymással farkasszemet a Pest megyei I. osztály 12. fordulójában, ám a találkozót követően csupán a korábbi kreatív középpályás lehetett boldog. 

A hétről hétre eredménykényszerben futballozó Gödöllői SK ugyan a második félidő elején megszerezte a vezetést Barabás Ádám szép fejesgóljával, az amúgy meglévő tudáskülönbséget lelkesedéssel és helyenként nagyszerű futballal is pótló váciak egalizáltak Rusvay Balázs révén. Majd miután a látogató támadója, Koziorowski Richárd megkapta a második sárga lapját – véleményes műesésért –, gyakorlatilag új meccs kezdődött. Az utolsó negyedórában jóval koncentráltabb Gödöllő Mertse Ábel találatával visszavette a vezetést – a 2021/2022-es szezonban 36 NB III-as bajnokin 17-szer bizonyult eredményesnek a Vác színeiben a 23 éves gólszerző –, aztán néhány minutummal később a megítélt 11-est az ellenkező irányba elmozduló Bajkán Balázs mellett magabiztosan értékesítő Reznek Donát kialakította az 1–3-as végeredményt. Egy hét múlva a Kecskeméti József dirigálta masszív Örkény érkezik a Szűcs Lajos Sportcentrumba – Koziorowski Richárdot nem lesz könnyű pótolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3118245503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása