PONYVALEGÉNY

Újhartyán: egyelőre a korábbi NB I-es támadó sem segített

A nyáron jól igazoló Surman István edzette társulat Zsolnai Róberttel a soraiban hazai pályán vereséggel kezdte a bajnoki szezont

2022. augusztus 22. - Horváth M. Attila

zsolnai_robert_ujhartyan.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngÚJHARTYÁN–PÉTERI 0–2 » Hiába tűnhet úgy, hogy a házigazda kerete az acélosabb, a pályán nem a „nevek” játszanak, amit Baranyai Pál társulata lelkes játékkal bizonyított a Pest megyei II. osztály, Déli csoport 1. fordulójában.

Csatasorban, csatársorban. Az idén 40 éves, annak idején többek között a Vasasban, a Debreceni VSC-ben, a Honvédban, Kaposváron és Szolnokon is megforduló egykori élvonalbeli támadó, Zsolnai Róbert sokat segíthet az Újhartyánnak, ám még idő kell ahhoz, hogy az újak érezzék a régieket. Úgy bizony, merthogy az NB I légkörét szintén nem a televízió képernyője előtt magába szívó Surman István trenírozta társulat a nyáron jól igazolt, lévén Zsolnai mellett megszerezte a Pakson és Pesterzsébeten, no meg legutóbb a Dabas-Gyónban is egyre markánsabb szerephez jutó Delea Zsombort, a bajnoki címet és kupagyőzelmet szerző Bugyi SE-től Lukasik Dánielt, vagy éppen az Újpesten pallérozódó, sokra hivatott Rutterschmid Robint

Ami nem jött össze a nyitányon a napokban Botlik Gábor által is említett dobogós helyek egyikére joggal ácsingózó hartyániaknak, sikerült a Péterinek, amely majdhogynem állandó kerettel, minden rivális számára kellemetlen stílusban pályára lépve lepte meg a riválist. A 2–0-s Péteri-diadal persze csak akkor ér bármit is, ha augusztus utolsó szombatján, 27-én, 17 órakor otthon tartják a három pontot Kalina Martinék a Dabas II. ellen, míg az Újhartyánnak hiába nincs még itt a szeptember, máris fel van adva a lecke, ugyanis a meglepetésre Halásztelken 4–2-re nyerő, Polákovics Attila edzette újonc Diósd otthonában vizitálnak Gerstenbrein Gáborék augusztus 28-án, vasárnap 14:30-as kezdettel.     

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2217913717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása