PONYVALEGÉNY

Újhartyán VSE: a tavaszi veretlenség megőrzése a tét

A Pest megyei II osztály Déli csoport zárófordulójában a bajnok Örkény ellen hazai pályán lép pályára Surman István nagyszerű tavaszt produkáló csapata, amely csak a helyezések szempontjából érdektelen

2023. május 26. - Horváth M. Attila

surman_istvan_ujhartyan.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngÚJHARTYÁN | Az utolsó, 30. forduló lejátszása nélkül is biztos negyedikként zár a helyi VSE, amely a hetek óta matematikailag is bajnok Örkényt fogadja a Pest megyei II. osztály Déli csoportjában május 27-én, szombaton 17 órai kezdettel. 

A tavasszal eddig megszerezhető 39 pontból 35-öt gyűjtött be a parádés idényt produkáló, a korábbi élvonalbeli futballista, Surman István által felkészített Újhartyán VSE. A 2023-as esztendő érdemi részét veretlenül letudó, februártól mindezidáig csak az újoncok ellen botló, előbb hazai környezetben a bajnokság 2023/2024-es kiírásának legkellemesebb meglepetését okozó újonc Diósdi TC-vel (3–3) és Tápiógyörgyén (3–3) ikszelő Delea Zsomborékra azonban a nyári szünet előtt vár még egy kihívás, méghozzá a bajnok Örkény SE ellen. Nagy Zsolt alakulata ugyan 33 egységet számlál az idei évben, ám nem árt megjegyezni, Beregszászi Béláék óriási meglepetésre vereséget szenvedtek még márciusban Albertirsán (3–2), valamint közel két hete Tápiószentmártonban (1–0), a Kecskeméti József dirigálta Aranyszarvas SE-től is. Az ősszel ugyan hazai környezetben 1–0-s félidőt követően 4–0-s diadalt aratott az Örkény – a gólokon Gáspár Tibor, Kis Richárd, Branko Petric és Rajz Miklós osztozott –, ezúttal szinte kizárt a hasonló végeredmény. Nem lenne meglepetés, ha a szép találatok emlékezetes meccsén sokgólos döntetlennel vennének búcsút a szezontól az újhartyáni és az örkényi labdarúgók, akiknek az elért eredmények okán bizonyosan lesz mit kipihenniük a korántsem holtidényben.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2218132722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása