PONYVALEGÉNY

Vogyicska Bálint, Vogyicska Balázs: elmaradt testvércsata

Az Ajka–Kozármisleny NB II-es bajnokin előbbi csereként lépett pályára, utóbbi pedig kezdőként mindössze egy félidőn át futballozott

2022. augusztus 17. - Horváth M. Attila

p9130035.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngAJKA–KOZÁRMISLENY 4–2 » Túl azon, hogy izgalmas, fordulatos kilencven percet vívott egymással a két együttes az NB II 3. fordulójában, azért is emlékezetes marad az összecsapás, mert a Vogyicska-fivérek egymás ellen meccseltek.

vogyicskabalazs.jpgA pályán nem találkoztak a testvérek. A házigazda trénere, Kis Károly csak a cserék közé jelölte a 24 esztendős Vogyicska Bálintot, míg a látogatók szakvezetője, Tóth László kezdőként vetette be a 19 éves Vogyicska Balázst, csakhogy miután utóbbi a szünetben az öltözőben maradt, és mert előbbi közel egy óra játék után váltotta Csizmadia Zoltánt, az egymás elleni csata – ha nem is érdeklődés hiányában, de – elmaradt. A zöld gyepen persze érdemes volt a meccsre is figyelni, hiszen eseményből nem volt hiány. Vajda Roland révén a látogató került előnybe, ám Jagodics Bencének és Szarka Ákosnak köszönhetően a 22. percre már fordított a vendéglátó, ám a szünet előtt az újonc Horváth Dániel góljával egalizált. A végeredményt befolyásoló történések azonban végül három percbe sűrűsödtek össze, hiszen a 74.-ben Szarka Ákos, míg a 77.-ben Gaál Bálint vette be a vendéghálót (4–2). A két alakulatra nem vár könnyebb csata augusztus 17-én, szerdán sem, ugyanis a 4. fordulóban, egyaránt 19 órakor az Ajka Diósgyőrben lép fel, míg a mislenyi brigádra Baranya megyei presztízsderbi vár, lévén a Pécsi MFC-t fogadják Beke Péterék.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5217909757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása