PONYVALEGÉNY

Háromgólos győzelemmel debütált a 28 éves edző az NB III-ban

Gyürki Gergely megkapta élete lehetőségét az egykori Bányásznál, márpedig a Tatabánya játékos-edzője él a bizalommal

2022. július 31. - Horváth M. Attila

p4220656_1.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngTATABÁNYA–TESKÁND 5–2 » Nagy meglepetésre a nyár folyamán a Budaörsre távozó Bekő Balázs helyett az együttes egyik legjobbját, Gyürki Gergelyt nevezte ki edzőnek a Komárom-Esztergom megyei társulat vezetősége, aki az NB III, Nyugati csoport 1. fordulójában emlékezetes meccsen diadalra vezette övéit.

p4220718.JPGA nyitány a vendégeké volt és a félidő zárása is. 0–2? Dehogy! A rossz kezdés után ugyanis a Tatabánya nem hagyott sok sanszot az újonc Teskándnak, hiszen bő félóra után Árvai Dániel duplájával már 2–1 volt a házigazdának, mi több, a 39. minutumban 3–1-re módosult az állás.

A fordulást követően azonban már nem volt puskapora a látogatónak, a hajrához közeledve előbb Szegleti Gergely vette be Pergel Dávid hálóját, majd amikor már mindenki a hármas sípszót várta, Angyal Dániel kialakította az 5–2-es végeredményt.

Gyürki Gergely sem gólt nem szerzett, sem assziszttal nem jelentkezett ezúttal, aminek egyszerű oka van: ezúttal nem lépett pályára. És ez a Tatabánya egyik legfőbb dicsérete, hiszen úgy nyert, hogy egyik legjobbját is nélkülözni tudta.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6217894987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása