PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: ZVOLENSZKY NÓRA, a Veszprém Pannon SE kézilabdázója

„Bízom benne, hogy sikerül a legfényesebb érmet szereznünk!”

2022. április 23. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Zvolenszky Nóra, a női NB II Észak-nyugati csoportjában szereplő Veszprém Pannon SE átlövőként és irányítóként is bevethető kézilabdázója.

zvolenszky_nora_iranyito_veszprem_pannon_sport_egyesulet.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Konkrét indoka nincs, hogy miért szerettem bele a kézilabdába, igazából kicsiként lementem egy edzésre és megfogott az a légkör, hogy nem egyedül vagyok, hanem csapatban. És mert utána mentünk meccsre is, nyomban megszerettem ezt az egészet és eldöntöttem, hogy ezt szeretném csinálni.

• A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: A diákolimpiai országos döntő második helyezése volt, de idesorolnám a 2013/2014-es évad NB II-es bajnoki címét is az Orosházi NKC-val.

• Akit a sportágon belül nagyra tartok: Stine Oftedal játéka nagyon tetszik irányítóposzton.

• Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Viccesen mondanám, hogy a párom, mert ő is kézilabdázik – mosolyog –, de ha úgy nézzük, az egész csapattal jó viszonyban vagyok és még az előző együttesből is tartom több emberrel a kapcsolatot.

zvolenszkynora_foto_gergelyszilard.jpg• Szezonbeli emlékezetes esemény: Az maga az őszi idény volt, mert veretlenül sikerült megnyernünk azt a félévet.

• Célkitűzés a jelenlegi évadra: A Veszprém Pannon SE-vel valamelyik dobogós hely megszerzése az NB II Észak-nyugati csoportjában. Bízom benne, hogy sikerül a legfényesebb érmet szereznünk!

• Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Még egy-két ilyen jó szezon, mint a mostani – mosolyog –, de a későbbiekben szeretném elérni, hogy fejlődjek sokat, mint edző.

• Amelyik sportot még kedvelem: Még a kosárlabdát kedvelem, de inkább nézni, és abból is az NBA, amit szeretek.

• Amit eddig még nem tudtak rólam: Nagyon szeretek xboxozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5717814985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása