PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: BOGNÁR ZSANETT, a Szekszárdi FGKC kézilabdázója

Kivételes lehetőség: „Sok eredményt elértünk már, de a legnagyobb élmény, hogy már három éve anyukámmal együtt játszhatok”

2024. január 25. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A 2022. március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Bognár Zsanett, a női kézilabda NB II E-csoportjában szereplő és 11 lejátszott bajnoki után 6 ponttal a tabella 5. helyén állomásozó Szekszárdi FGKC játékosa.

bognar_zsanett_portre_1.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Kiskorom óta része az életemnek a kézilabda, hiszen nagymamám és anyukám is kézilabdázott. Amióta járni tudok, lenn vagyok a pályán.

• A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Sok eredményt elértünk már, de a legnagyobb élmény, hogy már három éve anyukámmal együtt játszhatok.

• Akit a sportágon belül nagyra tartok: Természetesen Anyukámat. (A gárda kitűnő kapusáról, Schell Gabrielláról van szó – a szerző) Már harminc éve űzi ezt a sportot, amiért idén kitüntetést is kapott a Magyar Kézilabda Szövetségtől.

• Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Szerencsére az összes csapattársammal jó viszonyt ápolok.

• Szezonbeli emlékezetes esemény: Két éve sikerült megnyernem serdülő másodosztályban a gólkirálynői címet, illetve tavaly a serdülő másodosztályban és az ifi másodosztályban is.

bognar_zsanett_szekszard.jpg

• Célkitűzés a jelenlegi évadra: Sajnos idén elég szűkös kerettel rendelkezünk, de mindent megteszünk, hogy minél előrébb végezzünk a tabellán.

• Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Természetesen szeretnék minél magasabb osztályban játszani, illetve nagy álmom, hogy egyszer a magyar címeres mezt viseljem.

bognar_zsanett_akcio_foto_lerch_istvan.jpg

• Amelyik sportot még kedvelem: Apukám és két évvel idősebb bátyám is fociznak, ezért rengeteg focimeccset nézek és szeretek is játszani, ha adódik rá alkalom, de röplabdázni is nagyon szeretek. (Bognár Zsoltról és ifj. Bognár Zsoltról van szó – a szerző)

• Amit eddig még nem tudtak rólam: Ha valamit nagyon várok, próbálok minél előbb aludni, hogy gyorsabban teljen az idő. (nevet)

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9718312211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása