PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: SZARVAS ZSÓFIA, a Kispest NKK és az Inárcs-Örkény KC kézilabdázója

Az NB I/B-s debütálás már megtörtént: „Minden élsportoló számára a legnagyobb álom akkor valósul meg, ha a legmagasabb szintre el tud jutni”

2024. január 26. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A 2022. március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Szarvas Zsófia, a női kézilabda NB I/B-ben szereplő Kispest NKK és az NB II D-csoportjába besorolt Inárcs-Örkény KC játékosa.

szarvas_zsofiajpg.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Nagyon korán megismerkedtem a kézilabdával, már egész kicsi koromtól kezdve Dabason részt vettünk ennek a sportágnak a világában, majd olyan emberek kerültek a közvetlen környezetembe, akik akkor is és azóta is támogatják az edzéseimet és törekvéseimet a jövőre nézve.

• A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Ebben az évadban számomra az volt a legszebb élmény, hogy bemutatkozhattam az NB I/B-s mezőnyben. (Idén január 13-án a bajnokság 14. fordulójában a Kispest NKK a Szombathelyi KKA otthonában vizitált, ahol 24–10-es félidőt követően 41–29-es vereséget szenvedett – a szerző)

• Akit a sportágon belül nagyra tartok: Azért tartom nehéznek ezt a kérdést, mert mindenki, aki elkísért eddig az utamon, a szakmában nagy elismerés övezi, és számomra is méltó példaképek mind a civil életben, mind a kézilabda területén.

• Célkitűzés a jelenlegi évadra: Mivel két egyesületben is játszom, így az NB II-es csapatnál nagyon szeretnénk a felső házba kerülni, valamint az NB I/B-ben megerősödve, a középmezőnyben jó meccseket játszani és remélhetőleg mind a két csapatnál az én játékommal is sokat hozzátenni a sikereinkhez.

• Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Minden élsportoló számára a legnagyobb álom akkor valósul meg, ha a legmagasabb szintre el tud jutni. Természetesen én is ezért dolgozom nap nap után, viszont addig is hétről hétre megerősödve, technikailag fejlődve az NB I/B-s szinten meghatározó és nélkülözhetetlen játékos szeretnék lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5618312217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása