PONYVALEGÉNY

Tóth András könnyed diadallal debütált

A korábbi Vasas-védő edzőként érkezett Iváncsára, amely a tréner bemutatkozó tétmeccsén kilencgólos győzelmet aratott a Magyar Kupa 2. fordulójában

2021. augusztus 29. - Horváth M. Attila

pa120503.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngIVÁNCSA » A nyáron aranyéremmel a nyakában az NB II-es BFC Siófokhoz távozó és a Balaton-partiaknál is eredményes munkát végző Domján Attilát váltó Nagy Árpádnak mindössze három bajnoki jutott az NB III, Közép-csoport címvédőjének kispadján, és bár vele a társulat mindössze egyetlen pontot kapart össze – 0–0 az idényt a Dabas-Gyón ellen hasonlóan indító fővárosi ESMTK ellen –, meglepetésre nem sokáig tartott a türelmi idő. Az ideiglenes megoldást követően – a Balassagyarmat elleni hazai 2–3 során Szauter István és Rauf Dávid meccselt – a vezetőség Tóth Andrást nevezte ki a csapat élére.

pc080270.JPGAz egykori válogatott hátvéd, a Vasas-szurkolók kedvence augusztus 24-én, kedden tartotta meg első foglalkozását, csakhogy nem került teljesen ismeretlen közegbe a 47 esztendős szakvezető, ugyanis Domokos Bálint még a III. Kerületi TVE-nél volt játékosa, Ordasi Gergőt pedig a Vasasból ismerheti, hiszen a korábban a Foci a köbön Kapuskérdések rovatában bemutatott cerberus a piros-kék klubban pallérozódott.

Tóth Andrásnak nem maradt sok ideje új hadrend begyakoroltatására, ugyanis az első edzést követő negyedik napon már tétmeccs várt rá és újdonsült társulatára. Nos, a debütálása nem is sikerülhetett volna jobban, lévén a Magyar Kupa 2. fordulójában a Tordas elleni, Bicskén megvívott találkozón az Iváncsa 6–0-s első félidőt követően 9–0-ra nyert Balogh László (3), Cseszneki Richárd (2), Kovács Sándor, Kozma Richárd, Vallejos Dominique és Suszter László találataival. Sok idő továbbra sincs a taktika bebiflázására, ugyanis az NB III, Közép-csoport 5. fordulójára már szeptember 1-jén, szerdán sor kerül, amikor is 16 órai kezdettel a pontvadászatot három sikerrel és egy kudarccal nyitó, összességében remekül rajtoló Makó otthonában vizitál a Fejér megyei gárda. 

Ex-biatorbágyiak találkozója Iváncsán Noha a Vasasból ismerhették egymást, mint tréner és mint játékos, bármennyire is hihetetlen, van olyan labdarúgója az Iváncsa KSE-nek, akivel a frissen kinevezett új edző, Tóth András (a guggoló sorban balról a harmadik) még egy csapatban futballozott. A 32 esztendős, nagyszerű képességekkel megáldott baloldali védőről, Fekecs Dávidról (a guggoló sorban balról az első) van szó, akivel a 2010/2011-es évadban az NB III, Duna-csoportjába besorolt Biatorbágy színeiben szerepelt együtt. Abban az évadban olyan korábbi NB I-es kiválóságok is erősítették a Viadukt SE-t, mint Havrán József, az egykori 32-szeres válogatott Horváth Ferenc, Juhár Tamás, Mónos Tamás vagy éppen az irányító középpályások egyik utolsó hazai mohikánja, Vincze Ottó.

biatorbagy_csapat_20100922.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8816673712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása