PONYVALEGÉNY

Szolnoki MÁV: Sipos Zoltán különleges triplája

Háromból három: Csábi József csapatának új igazolása eddig mindegyik NB II-es bajnokiján betalált

2021. augusztus 16. - Horváth M. Attila

siposzoltan_3.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngSZOLNOK » Úgy tűnik, jó vásárt csinált Sipos Zoltán megszerzésével az NB II-ben szereplő MÁV, ugyanis a nyáron Győrből igazolt 20 esztendős reménység a Csábi József által remekül összerakott új csapatában eddig minden bajnokiján eredményesnek bizonyult.

Ha csereként talál be, akkor iksz a vége, ha kezdőként, akkor győzelem. Egy mondatban így lehetne összefoglalni a Hódmezővásárhelyről induló, a későbbiekben Felcsúton, Csákváron és Pakson is pallérozódó ifjú futballista eddigi produkcióját. Az 1. fordulóban a Szentlőrinc elleni hazai 1–1 során Berdó Pétert a 77. percben váltva hátrányból egalizált egy minutummal Miroszlav Grumics gólja után; a 2. játéknapon kezdőként a 74. percig maradt a pályán Budaörsön, ahol 2–0-s hátrányban az 53. minutumban szépített, így nagy szerepe volt a szolnoki fordításban (2–3); míg a legutóbbi, 3. körben, otthoni környezetben kezdőként 81 percet a gyepen töltve már a 8. minutumban bevette a végül 3–1-es vereséget szenvedő Soroksár kapuját. Mondhatja bárki, 168 perc alatt triplázni nem nagy kunszt, csakhogy a tehetséges fiatalembernek mindez három bajnokin jött össze, és mert ezen összecsapásokon a Szolnoki MÁV összesen hét pontot gyűjtött, tehát veretlen maradt, nem kérdés, nagy szerepe van Sipos Zoltánnak a vasutasok menetelésében. Hogy lesz-e négyből négy, szerdán késő estig kiderül, ugyanis az NB II hétközi, 4. fordulójában, augusztus 18-án, 19 órai kezdettel az eddig meglepetésre még nyeretlen Ajka otthonában vizitál a Szolnok. Hasonló párosításban legutóbb idén március közepén találkozott egymással a két gárda, akkor Zsolnai Richárd és Rétyi Róbert a második félidő hajrájában szerzett góljaival a vendéglátó otthon tartotta a három pontot (2–0), csakhogy akkor Sipos Zoltán még nem volt a MÁV játékosa.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6816661284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása