PONYVALEGÉNY

Képes történelem: az EURO 2020 a magyar fővárosban

Az elmúlt egy hónapban ismét bebizonyosodott, hogy a Budapesten élők és az ideérkezők szeretik a futballt | FOTÓGALÉRIA

2021. július 14. - Horváth M. Attila

img_20210704_193651.jpgfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto.pngBUDAPEST » Keretbe foglalva: Itália legjobbjainak győzelmével kezdődött és július 11-én Olaszország diadalával ért véget az EURO 2020 elnevezésű, ám a pandémia miatt 2021-re halasztott, egy hónapig tartó, több helyszínen, így Budapesten megrendezett labdarúgó Európa-bajnokság.

Túl azon, hogy a magyar válogatott is rengeteg szép pillanat elraktározását hozta a sportszerető honpolgár életébe, temérdek fővárosi helyszínen alakult ki valóságos futball-láz, legyen szó többek között (különösen meccsnapokon) a Puskás Aréna környékéről, a Hősök teréről, a Keleti pályaudvarról vagy éppen a Marczibányi térről. A Ponyvalegény lentebb látható, Budapest terein és utcáin rögzített fotógalériás összeállítása talán visszaadja valamelyest azt a hangulatot, amit Magyarország, azon belül is a főváros megélt az elmúlt egy hónapban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3216627078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása