PONYVALEGÉNY

Nagy Zoárd, aki a Honvéd ellen góllal debütált Csákváron: „1–1-es állásnál akár a vezetést is megszerezhettük volna”

A Mosonmagyaróvárról az Aqvital FC-hez igazoló támadó már most úgy érzi, hogy akárcsak a fővárosiakkal szemben elért találata előtt, jó döntést hozott

2023. augusztus 01. - Horváth M. Attila

nagy_zoard_akcio.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCSÁKVÁR–BUDAPEST HONVÉD 1–2 | A csatárok álma összejött neki. Új szezon, új csapat és rögtön a nyitányon gól. A Mosonmagyaróvárról a nyáron a házigazda szolgálatába szegődő Nagy Zoárd csak azt sajnálja, hogy társulatának a győzelem nem jött össze, pedig volt rá esély. 

Meglehet, jobb lett volna, ha csak a második félidőre vonulnak ki a felek – a vendéglátó szempontjából. Hiszen ha így történik, most alighanem egy ponttal beljebb lenne a Csákvár.  

Talán jobb lett volna, igen, de a viccet félretéve, úgy gondolom, teljesen felvettük a kesztyűt a Honvéddal – tekintett vissza a vasárnapi bajnokira az Aqvital FC 23 esztendős támadója, NAGY ZOÁRD, aki kezdőként 74 percet töltött a pályán, s akit a nyáron a Gyirmótot három szezon után elhagyó, tapasztalt Simon András váltott. – Előttünk is adódtak nagyobb lehetőségek, 1–1-es állásnál akár a vezetést is megszerezhettük volna, de ilyen a futball. Dolgozunk tovább keményen és készülünk a következő bajnokira! 

nagy_zoard_foto_aqvitalfchu.pngHa Nagy Zoárdon múlik, tele önbizalommal. Mert a szentendrei Dunakanyar SE-ben nevelkedő, később a Vasasban fontos szerephez jutó hórihorgas csatár a fővárosiak ellen a szünet után nem sokkal egalizált. A formás akció után szerzett gólt tulajdonképpen két új fiú hozta össze, hiszen Fejős Áron beadását követően a hosszú saroktól a Szegedről szerződtetett Szakály Dénesnek köszönhetően került középre a labda, amit a támadó úgy köszönt meg, hogy a jobb sarokba lőtt magától értetődő szituációban. Vajon az is az volt, hogy a nyáron a Mosonmagyaróvárt elhagyva a Csákvár lesz a következő állomás?  

Nem volt egyértelmű, de úgy érzem, jó döntést hoztam a karrierem érdekében – fogta rövidre a témát NAGY ZOÁRD.

Jóllehet, legközelebb Tóth Balázs gárdája a nyitányon némi meglepetésre az újonc, előző szezonbeli NB III-as bajnokságát veretlenül megnyerő BVSC-Zugló otthonában elhasaló (1–0) Szombathelyi Haladást fogadja, a 7. fordulóban, alig egy hónap múlva, szeptember 3-án legutóbbi egylete, a nyáron többek között Nagy Patrikot is megszerző Credobus Mosonmagyaróvár látja vendégül az Aqvital FC, a 10. játéknapon viszont az önmagát újra a másodosztályba taszító Vasas otthonában vizitál.   

Mindkét meccset várom más-más okokból, és bízom benne, hogy győztesen tudjuk elhagyni a pályát mindkét alkalommal – zárta szavait az előző szezonban még mosonmagyaróvári színekben 35 bajnokin hat találatot szerző NAGY ZOÁRD.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2218184151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása