PONYVALEGÉNY

A visszatérő Csertői Auréllal a kispadon pontot szerzett a Honvéd Gyirmóton

A rutinos szakvezető 2019-től idén nyárig irányította a kispestiek ellenfelét

2023. november 27. - Horváth M. Attila

csertoi_honved.jpegfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngGYIRMÓT–BUDAPEST HONVÉD 1–1 | 2019 és 2023 között sikerek övezték a pályafutását, ám a nyáron Csertői Aurél és a Győr-Moson-Sopron megyei egyesület útjai mégis elváltak egymástól. Az 58 esztendős szakember újdonsült társulatával vasárnap délután, az NB II 16. fordulójának keretében visszatért az Alcufer Stadionba. 

Az összecsapás kezdetben Csertői szája íze szerint alakult, ugyanis az egymást követő második bajnokiján eredményes – aminek köszönhetően a kispestiek négy pontot zsebeltek be – Bobál Gergely révén az első félidő közepén a fővárosiak kerültek előnybe, ám a folytatásban a Tamási Zsolt által dirigált házigazda Medgyes Zoltánnak köszönhetően egalizált és az 58. Percben kialakította az 1–1-es végeredményt. A két korábbi élvonalbeli egylet közül a Gyirmót 22 ponttal a 7. helyen állomásozik, míg a Budapest Honvéd szégyenszemre 20 egységgel csak a 11. pozíciót foglalja el. A Gyirmótra két nehéz, míg a XIX. kerületiekre relatíve két könnyebb találkozó vár: míg előbbi utazik Szombathelyre és az élvonalbeli álmokat joggal dédelgető ETO FC Győrhöz, addig utóbbi fogadja a két korábbi kispesti kiválóságot, Hidi Patrikot és Nikola Mitrovicsot is a soraiban tudó újonc BVSC-Zuglót, valamint a Csákvárt. Ha valóban cél a felzárkózás, a hat pont begyűjtése kötelező. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4518268653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása